Architecten

Wij zijn er voor architecten die buitengewone materialen en buitengewoon meubilair willen toepassen in hun interieurontwerpen. Met veel kennis en ervaring kunnen wij (interieur)architecten adviseren in de toepassing van deze materialen en meubelen.

Buitengewone materialen en meubels

Regelmatig zijn we op zoek naar bijzondere materialen en denken we na over de toepassing er van. Kijken, ruiken, voelen en brainstormen over innovatieve toepassingen in meubilair en materialen zit in ons bloed. Daarbij hebben wij de ambitie om een zo duurzaam mogelijke inrichting te kunnen verzorgen in samenwerking met interieurarchitecten.

Partner

We willen een partner zijn voor interieurarchitecten om te helpen bij het ontwerp en praktische e realisering van het interieurontwerp. We zijn als het ware het verlengstuk van de interieurarchitect en opdrachtgever, persoonlijk én betrokken. Als projectpartner denken we mee en voeren oplossingen uit in het project. We geven inzicht in de juiste technische of economische oplossing met het doel een hoge kwaliteit te leveren.