Realisatie

Bij het maken van een nieuw interieur is het is een hele klus om diverse leveranciers en de planning van montage en plaatsing te managen. Er kunnen in een project wel 20 verschillende leveranciers zijn met elk hun eigen product en planning. 
 
Als opdrachtgever houdt u zich liever met andere zaken bezig dan te monitoren of alles op tijd geleverd wordt. Voor ons betekent complete interieur realisatie het geheel ontzorgen van de klant van A tot Z.
 

Betrouwbare partner

Wij zijn de betrouwbare partner voor het ontwerp met een interieurarchitect, de coördinatie en realisatie van het complete project van ontwerp tot uitvoering . Betrouwbaar en deskundig. Één aanspreekpunt die het proces verzorgt en goed communiceert. Wij zorgen ervoor dat het interieur op tijd gerealiseerd wordt waarbij u regelmatig op de hoogte wordt gehouden. 
 

Complete inrichting

Wij coördineren en realiseren het complete inrichtingsproject van ontwerp en uitvoering  van vloeren, wanden, los en vast meubilair en maatwerkmeubilair. Nazorg en garantie zijn belangrijke aspecten die wij in het proces meenemen en uitvoeren. Het is een geruststellende gedachte dat het project goed wordt uitgevoerd en dat u efficiënt bezig bent.

Bel ons voor een introductiegesprek

 Wat wil een mens nog meer? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. 0252 -72 95 73.

Wilt u een betrouwbare en betrokken partner? Bel 0252 -72 95 73