modul21: een innovatief modulair zitsysteem

Modul21 is een hoogwaardig modulair zitmeubelsysteem waarmee stijlvolle zitmeubelen naar eigen ontwerp toepassingsgericht gecreëerd kunnen worden. Vanwege de hoge kwaliteit en de flexibele mogelijkheden is Modul21 erg geschikt voor vele diverse toepassingen in kantoren, hotels, restaurants, musea en publieke gebouwen.

Concept

Het hart van het Modul21-systeem wordt gevormd door :
  • losse kussenelementen van 20, 40 of 80 cm breed
  • een systeemdrager waar de kussenelementen op bevestigd worden
  • 3 verschillende poothoogtes waarmee de zit, rug en armleuninghoogte bepaald wordt
  • met de kussenelementen kunnen modules worden gevormd
Uitgangspunt voor de afmetingen van het zitmeubelsysteem is een vaste rasterafmeting van 20 cm of meer.
De kussenelementen hebben dus afmetingen die altijd op hetzelfde raster van 20 cm of een veelvoud daarvan geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan in de lengte en in de breedte een zitmeubel vormgegeven worden.
Modul21 Modul21 kussenelementen

Voordelen

Het vormen van modules met kussenelementen biedt een ongelooflijke vrijheid om een zitmeubel geheel naar eigen inzicht voor elke toepassing te plannen:
> de kussenelementen kunnen apart gestoffeerd worden en door elkaar heen geplaatst worden
> er kan zonder beperking zowel in de lengte als breedte gewerkt worden, in principe oneindig lang of breed
> de kussenelementen zijn makkelijk uitwisselbaar en opnieuw te stofferen
> de modules zijn makkelijk te vervoeren en in te huizen

Van kussenelementen naar modules

Door het gebruik van individuele kussenelementen kunnen modules worden gevormd tot allerlei mogelijke zitcombinaties. De kussenelementen kunnen zowel in de lengte als dwars op de zitrichting met elkaar tot modules worden gecombineerd op het draagsysteem. Dit biedt een ongelooflijke vrijheid om zitmeubels geheel naar eigen inzicht en voor elke toepassing te plannen.

Verschillende typen modules

Er zijn zit-, rug- en armleuningmodules evenals modules voor een tafel en akoestische schermen in verschillende uitvoeringen.  Met de kussenelementen en de diverse optionele elementen zoals rug en armleuningen en zelfs akoestische schermen kunnen oneindig veel combinaties gemaakt worden.  Aangevuld met accessoires zoals inbouwcontactdozen is het een compleet systeem waaruit een zitmeubel optimaal samengesteld kan worden.

Verschillend gestoffeerde kussenelementen

Modul21 is in veel verschillende bekledingsstoffen (ook in leer) van diverse merken verkrijgbaar. Het unieke aan het systeem is dat de elementen verschillend gestoffeerd gecombineerd kunnen worden. Hierdoor kan een speels ontwerp zeer makkelijk gemaakt worden.

Configuratie

Er zijn reeds voorgeconfigureerde modules geformeerd waaruit een keuze gemaakt kan worden. Deze voorgeconfigureerde modules kunnen ook geheel naar eigen idee worden gecombineerd of omgevormd.

Toepassing

modul21 kan overal waar gestoffeerde zitmeubels nodig zijn, toegepast worden. Van een eenvoudige hockerbank tot en met ruimte delende zitelementen in kantoren, hotels, restaurants, musea en publieke gebouwen.  
Brochure aanvragen of bel voor meer informatie 0252 - 72 95 73

Bekijk de video voor een uitleg over het systeem!